Skip to content

Din HR-partner

Escalon gir deg og dine ansatte en omfattende alt-i-ett plattform. Vi hjelper deg med å få på plass riktige forsikringer, sørger for at lønningene er korrekte og at de utbetales til avtalt tid. Vi sørger for å gi de ansatte de verktøy og den opplæringen de trenger for å prestere. Vi holder deg også oppdatert på endringer i lovverk og reguleringer gjennom våre datadrevne HR-rapporter. 

Hele ansattsyklusen

Fra rekruttering til ansettelse og oppsigelse. Vi håndterer alle stadier av et ansettelsesforhold - og sørger for at du har formalitetene i orden.

Lønn & Skatt

Vi håndterer lønn i henhold til lover og regler. Rettidig rapportering av alt fra feriepenger og arbeidsgiveravgift til skatt og reiseregninger.

Personalhåndbok & HR

Oppdatert personalhåndbok og ansattfordeler. Rutiner for arbeids-hverdagen. Omstilling når selskapet endres. Alt på ett sted.

.

I løpet av et arbeidsforhold kan man måtte manøvrere flere regelverk. Noen spørsmål er generelle slik som arbeidsmiljø, HMS, ferieavvikling m.m. Andre situasjoner kan kreve spesiell oppfølging, slik som langtidssykemelding eller konflikter på arbeidsplassen. Hos Escalon kan du få bistand både fra erfarne lønnsmedarbeidere og jurister, slik at du kan stille godt forberedt eller ha rådgiver med deg i håndteringen av slikt.