Skip to content
Icon-5

Personaladministrasjon

 

Vi hjelper bedriften og de ansatte med å få det beste ut av samarbeidet.

De ansatte er bedriftens mest verdifulle eiendel. Escalon sørger for at du og dine ansatte har det beste utgangspunkt for et vellykket samarbeid gjennom et bredt utvalg av tjenester. Fra rekruttering av de beste kandidatene til administrative oppgaver som etablering av personalhåndbok, lønn og tilleggsgoder. Når du er trygg på at de ansatte er tatt godt vare på, kan du bruke tiden din på å videreutvikle bedriften. Done.

Din HR-partner

Escalon gir deg og dine ansatte en omfattende alt-i-ett plattform. Vi hjelper deg med å få på plass riktige forsikringer, sørger for at lønningene er korrekte og at de utbetales til avtalt tid. Vi sørger for å gi de ansatte de verktøy og den opplæringen de trenger for å prestere. Vi holder deg også oppdatert på endringer i lovverk og reguleringer.

Rekruttering

Tiltrekk deg de beste kandidatene med våre “start-til-mål”-rekrutteringstjenester. Det er et effektivt alternativ til tradisjonelle hodejegere som gjerne innebærer kostnader på opp mot 30 prosent av den ansattes første årslønn.

Lønn

La våre eksperter på lønn ta ansvar for alle detaljene i lønnskjøringen. Så mottar dine ansatte riktig lønn til rett tid.

HR

I tett samarbeid med dere i bedriften, etablerer vårt HR-team et komplett sett med administrative rutiner og retningslinjer. I en tidlig fase er det kanskje ikke så mye som kreves, men etter hvert som bedriften vokser dukker det gjerne opp nye krav til HR som vi bidrar med å løse.