Skip to content
fin-ops

Økonomistyring

Vi gjør mer enn å ta vare på bedriftens økonomi. Vi optimaliserer den.

Som leder av en mindre eller mellomstor bedrift, er du avhengig av å ha en grundig forståelse av selskapets økonomiske situasjon. Spesielt om du vil oppnå videre vekst.  Med leveranser tilpasset dine behov, gir Escalon deg det du trenger for å ha oversikt over økonomien. Escalon gir deg gode råd om teknologiske prosesser som reduserer tids- og energibruk. Vi finner feil i faktureringsprosessen. Vi har CFO’er og controllere med relevant erfaring som leverer kompetente og strategiske råd. Med Escalon på laget kan du betrakte økonomistyringen som DONE. 

Din CFO

Tall i et regneark eller i en rapport gir deg ikke nødvendigvis den informasjonen du trenger. For å avgjøre om tallene går riktig vei, vil en erfaren CFO fra Escalon hjelpe deg med å tolke tallene. Slik at du kan bruke dem til å ta de riktige beslutningene for å få bedriften opp på neste nivå. Done.

Kostnader

Ubetalte fakturaer og manglende oversikt kan være svært skadelig for bedriften. Vi hjelper deg med å holde kontroll på fakturaer, kostnadsrapporter og kredittkorttransaksjoner på en profesjonell og nøyaktig måte. Done.

Inntekter

Uten en jevn inntektsstrøm er det umulig å holde hjulene i gang. Escalon kan ta seg av faktureringen og følge opp kundene slik at utestående blir innbetalt. Done.

Regnskap

Regnskapet står sentralt i ethvert veldrevet selskap. Escalon sikrer at regnskapet er i balanse og feilfritt. Det gjør vi ved å ta ansvar for alt fra bankavstemming og utfakturering til kontantstrøm og årsrapport. Vi sørger også for en sømløs integrasjon med ditt regnskapssystem. Alt du skal gjøre er å se gjennom og godkjenne. Done.