Skip to content

Våre tjenester

Altfor ofte blir administrasjonsoppgaver i bedriften nedprioritert. Disse forretningstjenestene bidrar ikke til lønnsomheten eller sørger for store oppslag i media. Men, de er essensielle. Escalon sørger for at de essensielle forretningstjenestene fungerer som et velsmurt urverk og uten din involvering. På den måten får du tilbake tid som kan brukes til å levere verdi til kundene og ta bedriften til neste nivå. 

fin-ops

Økonomistyring

Vi gjør mer enn å ta vare på bedriftens økonomi. Vi optimaliserer den.

Som leder av en mindre eller mellomstor bedrift, er du avhengig av å ha en grundig forståelse av selskapets økonomiske situasjon. Spesielt om du vil oppnå videre vekst.  Med leveranser tilpasset dine behov, gir Escalon deg det du trenger for å ha oversikt over økonomien. Escalon gir deg gode råd om teknologiske prosesser som reduserer tids- og energibruk. Vi finner feil i faktureringsprosessen. Vi har erfarne CFO-er som leverer kompetente og strategiske råd. Med Escalon på laget kan du betrakte økonomistyringen som gjennomført. 

Icon-5

Personaladministrasjon

Vi hjelper bedriften og de ansatte med å få det beste ut av samarbeidet.

De ansatte er bedriftens mest verdifulle eiendel. Escalon sørger for at du og dine ansatte har det beste utgangspunkt for et vellykket samarbeid gjennom et bredt utvalg av tjenester. Fra rekruttering av de beste kandidatene til administrative oppgaver som etablering av personalhåndbok, lønn og tilleggsgoder. Når du er trygg på at de ansatte er tatt godt vare på, kan du bruke tiden din på å videreutvikle bedriften.