Skip to content
Selvtillit

Regnskap handler om mer enn tallene du ser

Det handler om å ta valg.

Regnskap for selskaper som vil vokse

De som tar de beste avgjørelsene - de vinner. Det renner en strøm av penger gjennom firmaet ditt. Kanskje for fort, kanskje for sakte? Du trenger historien bak tallene for å ta den riktige avgjørelsen. Det kan vi hjelpe deg med.

Alltid i tide til alle frister

Vi kjører lønn, leverer a-melding, merverdiavgift og årsregnskap. Du får oppdaterte tall til investorer og søknad til Skattefunn.

Ta beslutninger på riktig grunnlag

Vi har lang erfaring med budsjettering, likviditetsstyring og definering av KPI’er, spesielt for startups. Vi hjelper deg å ta rett beslutning til rett tid.

Stort bilagsvolum til lav pris

Regnskapsføring skal ikke koste for mye. Vi har et team for kostnadseffektiv håndtering av bilag og regnskapsføring.

Tjenester etter behov

Vi hjelper selskaper fra garasje til børs. Fra regnskap og lønn til CFO og HR når du trenger det.

Book en utforpliktende samtale med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe ditt selskap!

Anita_Escalon_1948-1

Anita Mellem

Daglig leder - Norden

Vi hjelper selskaper med nyttig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få månedlig tips, råd om regnskap og om økonomistyring i selskaper som vokser.

Med bakgrunn som gründere og salg av flere selskaper

Våre medarbeidere forstår hvordan selskaper i en oppstarts- eller vekstfase fungerer i ulike industrier. Grunnleggerne av Escalon, og flere av oss i den norske organisasjonen, har startet, ledet og solgt flere selskaper.

Vi kjenner til frustrasjonen man kjenner på som gründer når man prøver å endre verden, men blir distrahert av en uendelig rekke administrative oppgaver som å betale regninger, sende ut fakturaer, kjøre lønn og finne riktig pensjonsforsikring. Vi har også hatt ledende stillinger i større organisasjoner, så vi vet at i store selskaper håndteres essensielle forretningstjenester av et velfungerende apparat.

Regnskap

Å ha styr på regnskapet er bare en del av puslespillet. Vi tar oss sømløst av alt fra bankavstemming og fakturering til rapportering ved periodeslutt og fakturering til rapportering ved periodeslutt.

Økonomi

Bli trygg på at selskapet ditt kommer godt gjennom enhver selskapsgjennomgang. Når du trenger grundig analyse eller hjelp med budsjetter står vi klare.

HR + Ansattefordeler

Det er kostbart med høy gjennomtrekk av ansatte. Vi håndterer hele syklusen fra rekruttering til avslutning av kontrakter. Skap en kultur som tiltrekker seg og tar vare på mennesker.

Skatt

Vi tar fagmessig hånd om alle faser av skatterapporteringen din. Vi sørger for at årsregnskapet er klart for rapportering til skattemyndighetene, og følger opp frister.

Lønn

Vi håndterer lønningene i selskapet ditt i henhold til lover og regler. Fra feriepenger og arbeidsgiveravgift til skatt, reiseregninger og utlegg. Alle frister. All rapportering.

Forsikring

Beskytt de ansatte og selskapet ditt. Vi passer på at du til enhver tid har de riktige dekningene for din bedrift. Og hjelper deg med utfordringer mens dere vokser.