Skip to content

Bli en del av Escalon-teamet

Vi søker nye medarbeidere

Vi i Escalon Services brenner for å hjelpe selskaper i vekstfasen med økonomistyring, HR – og CFO tjenester. Blant våre kunder finner du mange av Norges mest spennende, og vellykkede,
oppstartsselskaper som vi er stolte av å ha hjulpet fra tidlig fase og frem til internasjonalisering og betydelige kapitaliseringsrunder.

Vil du bli med og bidra? Vi søker erfarne folk som kan hjelpe oss med å levere enda bedre tjenester til kundene våre.

Ledige stillinger

Se hvem vi leter etter akkurat nå:

Ser du ikke drømmejobben din?

Har du bakgrunn som autorisert regnskapsfører, controller, CFO, lønningsansvarlig eller HR-ekspert? Synes du en variert hverdag med faglige operative og strategiske utfordringer virker spennende? Da hører vi gjerne fra deg.

Vil du og ditt selskap bli en del av Escalon-teamet?

Eier eller driver du et ENK eller lite regnskapsselskap, og ønsker å bruke mer tid på rådgivning og økonomisjef-støtte til kundene?

Kunne du tenke deg å overlate den daglige regnskapsføringen til et spesialisert team, og heller jobbe med veiledning og konsulenttjenester?

Vi ser særlig etter deg som har kunder innen Startup og Scaleup, og som har lyst til å bidra til å gjøre hverdagen for gründerselskap litt enklere, og vi ser etter interessante selskaper over hele Norge.

Ta kontakt med CEO Anita Mellem, så finner vi kanskje en god løsning?

Div bilder av Anita.

Vi er mer enn et regnskapsbyrå. 

Med bakgrunn som gründere og fra store organisasjoner

Våre medarbeidere forstår hvordan selskaper i en oppstarts- eller vekstfase fungerer i ulike industrier. Grunnleggerne av Escalon, og flere av oss i den norske organisasjonen, har startet, ledet og solgt flere selskaper. 

Vi kjenner til frustrasjonen man kjenner på som gründer når man prøver å endre verden, men blir distrahert av en uendelig rekke administrative oppgaver som å betale regninger, sende ut fakturaer, kjøre lønn og finne riktig pensjonsforsikring. Vi har også hatt ledende stillinger i større organisasjoner, så vi vet at i store selskaper håndteres essensielle forretningstjenester av et velfungerende apparat. 

Hvorfor skal ikke mindre selskaper kunne ha samme enkle og problemfrie back-office? Det skal de!

Kontakt oss

Anita Mellem
Daglig leder
Anita er siviløkonom fra NHH, der hun også har gjennomført Høyere Avdeling 
innenfor bedriftsøkonomisk analyse. I tillegg er Anita autorisert regnskapsfører. 
Som daglig leder er hun selskapets faglige ansvarlige, noe hun har lang erfaring 
med etter blant annet å ha vært daglig leder i Idrettens Regnskapskontor i 
Norges Idrettsforbund og i Accountor Bergen.
Mail: anita.mellem@escalon.services
Tel: (+47) 919 04 427

Anita Mellem

Daglig leder - Norden

Anita er siviløkonom fra NHH, der hun også har gjennomført Høyere Avdeling innenfor bedriftsøkonomisk analyse. I tillegg er Anita autorisert regnskapsfører. Hun har bred ledererfaring fra stillinger som økonomisjef og daglig leder i både privat og offentlig virksomhet, og tok over som daglig leder i Escalon fra 2022.

Mail: anita.mellem@escalon.services

Tel: (+47) 919 04 427

Send oss en åpen søknad