Skip to content
Fra venstre: Alexander Feragen, Hanne Østeby, Sven Arnesen, Filip Log

Få med en controller på laget

La en controller tolke regnskapstallene og gi deg den støtten bedriften trenger for å vokse.

Full kontroll på økonomien i selskapet

Går bedriftens økonomi rett vei? Regnskapstall er ikke selvforklarende. Vår controllere gjør dine tall til et styringsverktøy for din bedrift.

Overvåk lønnsomheten

Vi samler og analyserer nøkkeltall om kostnader og lønnsomhet. Få¨verktøyene du trenger for avgjøre hva som er rett økonomisk beslutning nå, og på lengre sikt.

Korrekte aksjeopplysninger

For selskaper  som ikke er på børs, kan aksjonærregisteroppgaven by på utfordringer. Vår controller hjelper deg med rapportering av emisjon, salg, kjøp eller andre aksjerelaterte hendelser.

Stressfritt årsoppgjør

Når Escalon gjør regnskapet, er det ingen grunn til å stresse med fristene i årsoppgjøret. Vi sikrer at skattemeldingen og årsregnskapet er korrekt utfylt. Og innsendt innen fristen.

Få hjelp til administrasjon

Ledere må jevnlig håndtere administrative oppgaver for å sikre god styring av bedriften. Din controller vil ha omfattende erfaring og kan hjelpe deg med dette.

Book en utforpliktende samtale med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe ditt selskap!

Anita Mellem
Daglig leder
Anita er siviløkonom fra NHH, der hun også har gjennomført Høyere Avdeling 
innenfor bedriftsøkonomisk analyse. I tillegg er Anita autorisert regnskapsfører. 
Som daglig leder er hun selskapets faglige ansvarlige, noe hun har lang erfaring 
med etter blant annet å ha vært daglig leder i Idrettens Regnskapskontor i 
Norges Idrettsforbund og i Accountor Bergen.
Mail: anita.mellem@escalon.services
Tel: (+47) 919 04 427

Anita Mellem

Daglig leder - Norden

Vi hjelper selskaper med nyttig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få månedlig tips, råd om regnskap og om økonomistyring i selskaper som vokser.

Med bakgrunn som gründere og salg av flere selskaper

Våre medarbeidere forstår hvordan selskaper i en oppstarts- eller vekstfase fungerer i ulike industrier. Grunnleggerne av Escalon, og flere av oss i den norske organisasjonen, har startet, ledet og solgt flere selskaper.

Vi kjenner til frustrasjonen man kjenner på som gründer når man prøver å endre verden, men blir distrahert av en uendelig rekke administrative oppgaver som å betale regninger, sende ut fakturaer, kjøre lønn og finne riktig pensjonsforsikring. Vi har også hatt ledende stillinger i større organisasjoner, så vi vet at i store selskaper håndteres essensielle forretningstjenester av et velfungerende apparat.

Regnskap

Å ha styr på regnskapet er bare en del av puslespillet. Vi tar oss sømløst av alt fra bankavstemming og fakturering til rapportering ved periodeslutt og fakturering til rapportering ved periodeslutt.

Økonomi

Bli trygg på at selskapet ditt kommer godt gjennom enhver selskapsgjennomgang. Når du trenger grundig analyse eller hjelp med budsjetter står vi klare.

HR + Ansattefordeler

Det er kostbart med høy gjennomtrekk av ansatte. Vi håndterer hele syklusen fra rekruttering til avslutning av kontrakter. Skap en kultur som tiltrekker seg og tar vare på mennesker.

Skatt

Vi tar fagmessig hånd om alle faser av skatterapporteringen din. Vi sørger for at årsregnskapet er klart for rapportering til skattemyndighetene, og følger opp frister.

Lønn

Vi håndterer lønningene i selskapet ditt i henhold til lover og regler. Fra feriepenger og arbeidsgiveravgift til skatt, reiseregninger og utlegg. Alle frister. All rapportering.

Forsikring

Beskytt de ansatte og selskapet ditt. Vi passer på at du til enhver tid har de riktige dekningene for din bedrift. Og hjelper deg med utfordringer mens dere vokser.