Skip to content
Retratos_Barcelona_Corporate_Headshots_ - bakkevig_001

Rask tilgang på erfaren CFO?

Som følge av vekst, kapitalinnhenting eller utskifting av personell. Korte og lange oppdrag.

Vi tilbyr interim CFO og CFO for hire!

De som tar best beslutninger, de vinner. Det handler om å kjenne til selskapets økonomi akkurat nå. Og i fremtiden. Er selskapet ditt iferd med å nå sine mål? Og, hvis ikke - hva må dere gjøre? Det kan vi hjelpe deg med.

Se økonomien i  dine beslutninger

Våre rådgivere utarbeider finansielle prognoseverktøy slik at du kan vurdere hvordan dine forretningsbeslutninger vil påvirke veksten. På kort og lang sikt.

Vi rapporterer til ledelsen

Våre controllere setter sammen rapporter og analyser av nøkkeltall (KPI’er), kostnader og lønnsomhet.  Finansielle rapporteringsverktøy du trenger for å ta de riktige beslutningene.

Eksterne penger medfører et større informasjonsbehov.

Styret og investorer vil ha korrekt og oppdatert informasjon om selskapets utvikling. Med detaljerte finansielle rapporter og prognoser som grunnlag kan du presentere bedriftens finansielle status til styret.

Få råd om veien framover

Vi analyserer om bedriften blomstrer, eller såvidt overlever og kommer med anbefalinger om tiltak på grunnlag av tallenes utvikling.

Få gjennomarbeidet budsjett

Våre budsjetteringsmodeller hjelper deg med nøyaktig beregning av kapitalkostnader, kontantstrøm og mer så du kan stake ut kursen fremover.

Finansielle analyser

Våre detaljerte finansielle analyser avdekker mønstre og identifiserer avvik. Med analyser fra din CFO tar du beslutninger basert på fakta og data, og ikke bare på magefølelse og erfaring.

Dette er risikoavlastning! Det å kunne leie inn CFO-tjenester sparer oss for en god del kostnader, i forhold til å ha en fast ansatt. Du får tilgang på det beste, til en rimeligere pris.

– Unni Grebstad, Founder and CVO Ocean Visioneering

Book en utforpliktende samtale med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe ditt selskap!

Anita_Escalon_1948-1

Anita Mellem

Daglig leder - Norden

Vi hjelper selskaper med nyttig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få månedlig tips, råd om regnskap og om økonomistyring i selskaper som vokser.

Med bakgrunn som gründere og salg av flere selskaper

Våre medarbeidere forstår hvordan selskaper i en oppstarts- eller vekstfase fungerer i ulike industrier. Grunnleggerne av Escalon, og flere av oss i den norske organisasjonen, har startet, ledet og solgt flere selskaper.

Vi kjenner til frustrasjonen man kjenner på som gründer når man prøver å endre verden, men blir distrahert av en uendelig rekke administrative oppgaver som å betale regninger, sende ut fakturaer, kjøre lønn og finne riktig pensjonsforsikring. Vi har også hatt ledende stillinger i større organisasjoner, så vi vet at i store selskaper håndteres essensielle forretningstjenester av et velfungerende apparat.

Regnskap

Å ha styr på regnskapet er bare en del av puslespillet. Vi tar oss sømløst av alt fra bankavstemming og fakturering til rapportering ved periodeslutt og fakturering til rapportering ved periodeslutt.

Økonomi

Bli trygg på at selskapet ditt kommer godt gjennom enhver selskapsgjennomgang. Når du trenger grundig analyse eller hjelp med budsjetter står vi klare.

HR + Ansattefordeler

Det er kostbart med høy gjennomtrekk av ansatte. Vi håndterer hele syklusen fra rekruttering til avslutning av kontrakter. Skap en kultur som tiltrekker seg og tar vare på mennesker.

Skatt

Vi tar fagmessig hånd om alle faser av skatterapporteringen din. Vi sørger for at årsregnskapet er klart for rapportering til skattemyndighetene, og følger opp frister.

Lønn

Vi håndterer lønningene i selskapet ditt i henhold til lover og regler. Fra feriepenger og arbeidsgiveravgift til skatt, reiseregninger og utlegg. Alle frister. All rapportering.

Forsikring

Beskytt de ansatte og selskapet ditt. Vi passer på at du til enhver tid har de riktige dekningene for din bedrift. Og hjelper deg med utfordringer mens dere vokser.